miercuri, 29 decembrie 2010

Ce nu sti... nu te doare!!!


Nu am fost genul de fata care sa caute probe pentru a afla adevaruri pe care nu trebuie sa le stie si a-si spulbera astfel fericirea si echilibrul pe principiul "hai sa mi fac rau singura!"... iar daca am incercat candva, cu siguranta a fost o mare greseala care nu se va mai repeta!
Nu voi cauta niciodata nici in telefoanele si nici in trecutul oamenilor!
Cu totii avem lucruri pe care le ascundem, lucruri care pentru altii pot parea dureroase, in timp ce noua ne produc o placere uriasa.
De aceea consider ca ceea ce nu stii...nu are cum sa te doara!
Si niciodata ceea ce poti afla nu o sa te faca nici mai bun, nici mai linistit!
Cred ca longevitatea unei relatii consta in evitarea situatiilor care stii ca ti-ar putea face rau.
Si evident in toleranta femeii! :-)

miercuri, 8 decembrie 2010

Cand te simti inselata?





Cand se uita dupa blonde siliconate, cand are fantasme cu lesbiene, cand adoarme pe caneapeaua vecinei, cand ia pranzul cu o colega de serviciu, cand merge pe stadion cu prietena cea mai buna, fiindca tu urasti fotbalul, cand se masturbeaza, cand ii povesteste unei straine problemele lui de-acasa? Cand danseaza in club pana dimineata? Cand sta pe facebook de dimineata pana seara? Cand?


Dacă iubitul tău are o prietenă dragă, şi se confesează mereu, e infidel?

Dacă iubitul tău merge la teatru şi-n călătorii spirituale cu prietena lui de suflet, fiindcă tu n-ai timp de călătorii, e infidel?

Dacă iubitul tău îşi imaginează că face sex cu un star porno, e infidel?

Dacă iubitul tău are parte de o sesiune de sex oral, e infidel?


Ti-e frica de singuratate?

Ti-e teama de schimbare?

Ti-e teama de o comparatie negativa? gen..."si fosta e periculoasă, încă îi trimite mesaje, colegele de serviciu au toate silicoane"

Manipulare, santaj, promisiuni, deadline-uri? gen..."dacă nu primesc casă, maşină, bani, vacanţe luxoase, orgasme pe numărate, nu poate fi vorba de iubire. Şi cum zicea, Adrian Nuţă, relaţiile de genul ăsta ar trebui înregistrate la Registrul Comerţului şi să plătiţi pentru ea un impozit de 16%"

Respectarea libertăţii celuilalt, din punct de vedere social, profesional, intelectual, sexual, politic şi aşa mai departe. Cel mai bun exemplu este ca cealalta persoana nu iti apartine, nu e proprietatea ta...da, nimeni nu e proprietatea nimanui :)

Cum faci fatza infidelitatilor? Nu stii ca te inseala? Nu te intereseaza? Schimbarile bruste de atitudine, viata sexuala prafuita? Vorbeste pe facebook cu o blonda irezistibila sau telefoane suspecte...

Daca iti spune ca s-a sarutat cu o alta si i-a placut... ce faci? Fii sinceră cu tine, şi spune ce ai face într-o astfel de situaţie, nu întoarce pagina, situaţia va apărea, şi mai bine să fii pregătită.

Aud povesti de toate genurile si formele, ma ingrozesc, ma sperie, ma revolta:

Barbatii sunt niste porci!
Barbatii au doar sex in cap!
Barbatii vin si pleaca!
Barbatii se gandesc doar la ei: papa, caca, sex si cont in banca!
Barbatii au amante!
Barbatii te lasa pentru alta mai tanara si mai buna! :))
Dar nu prea aud realitati de genul: barbatii sunt poligami...


Noi ne oprim aici?
Nicidecum!
Continuam...
Cum?

Asta e partea cea mai tare si misto!!! Cautam vinovati: "dobitocul s-a incurcat cu tarfa aia, care ii vrea doar banii, statul social, sau nu mai stiu ce..."
M-a lasat pentru aia? N-am fost destul de buna? Nu l-am iubit indeajuns? Nu l-am servit la pat, l-am calcat, l-am imbracat, iubit, rasfatat si adorat...Si el???? M-a lasat??? Toti barbatii sunt la fel, o apa si-un pamant!

Curiozitatea mea este aceasta...

Oare la inceputul relatiei ati semnat un contract de fidelitate? Ati stabilit niste limite? Ati conchis de cate ori ii permiti sa te insele pe an? Ati discutat despre pretentia ta la monogamie?
Si te-ai trezit inselata, mintita, pacalita de el, de soarta, inca n-ai delimitat bine a cui e vina, a lui, a amantei sau a sortii...

Vrei fidelitate, exclusivitate, vrei sa fie doar al tau, pe veci.

Cum il faci sa te doreasca doar pe tine?

Beigbeder zicea, nu poti dori ceea ce ai, e contra naturii. Doresti ce nu ai, provocarea, noul, misterul.

Daca cineva descopera "reteta garantata" pentru a trai alaturi de el o viata, departe de infidelitate, constrangeri, posesiuni, despartiri, divorturi si altele, sa ma anunte si pe mine :)

Eu cunosc in schimb o singura fidelitate: fidelitatea fata de mine insami: afirmare si dezvoltare personala, am un vis si-l traiesc in fiecare secunda. Cine ramane langa mine intelege cum sunt si inseamna ca are si el un vis si-ntelege ca nu sunt femeia care renunta la mine pentru un caractter infect, camasi calcate si compromisuri.

In concluzie, toti vrem sa iubim si sa fim iubiti neconditionat, ca-n povesti si-n filme, insa viata adevarata e dezbracata de romantism si e incarcata de puterea naturii. Oricat de mult i-am dori binele unui om si oricat de mult l-am iubi, nu suntem indreptatiti sa-i rapim cel mai intim lucru pe care il avem fiecare din noi: libertatea de alegere in orice privinta.

Daca pleaca,lasa-l sa plece...(daca a plecat, prima persoana pe care trebuie s-o investighezi esti tu, nu el, nici urmatoarea)

Daca se intoarce, inseamna altceva, inseamna ca te iubeste...

Daca ramane, sarbatoreste...

"Iubirea este raspunsul. Dar in timp ce astepti raspunsul, sexul ridica niste intrebari al dracului de bune." Woody Allen