luni, 21 martie 2011

Untitled

Am realizat, in timp, ca de cate ori am trecut prin clipe grele, la final am fost de 10X better decat eram inainte...
Suferinta te face sa evoluezi, frica te face sa depasesti, dezamagirilee te fac stronger, lipsurile te fac sa cauti si sa gasesti, supararile iti aduc fericirea, haosul interior genereaza pace si ordine in exterior. Nu poti ajunge sa privesti lucrurile intelept decat daca treci si prin noroi si iti cobori si sufletul acolo. Altfel nu intelegi nimic, absolut nimic :-)
Intotdeauna am iubit intr-un mod nebun, poate schizofrenic incat finalurile m-au gasit pe o alta planeta, conceptand chiar scenarii tragice cu martienii si nevestele lor...
Dar de fiecare data m-am intors mai inteleapta. Odata ce INTELEGI motivele altora, sau motivele pt care unii te urasc, sau dusmanii care nu te suporta, nu-i mai consideri deloc asa. Un dusman, inamic, fost iubit sau adversar stiut iti TROPAIE pe creier chiar si fara sa vrei tu, pe cand un om caruia ii intelegi motivele, te face sa-l lasi deoparte pt ca il INTELEGI... pur si simplu!
Ca si iertarea, cand ierti iti VINDECI SUFLETUL! E cel mai bun lucru pe care eu l-am putut face vreodata.
Ura te uraste pe TINE in primul rand. Si prea putin pe cel caruia ii este adresata. [...suficient pentru mult timp ]

duminică, 13 martie 2011

Money, money...


Am cunoscut baieti care te ataca non stop, adica iti povestesc nepermis de mult despre trecutul si iubitele lor, despre admiratoare, sex, cu gandul fie sa te deranjeze, fie sa te faca geloasa si sa-l iubesti, sa te gandesti la ce a facut el, ce relatii a avut, sa-ti faca rau pana una alta, ca bine nu cred ca vrea! Doar daca nu sunteti vreun cuplu "sado" si va place ce e rau... Altfel nu-mi imaginez ce sa cauti intr-o relatie din asta bolnava.
Din punctul meu de vedere asta e OTRAVA curata! Eu n-as putea sa traiesc asa.La cat de nelinistita sunt, daca as sta si cu unul care sa ma nelinisteasca si mai tare, cu intentie chiar, ca asta e cel mai grav... in 3 luni as ajunge direct intr-un spital de boli nervoase si mi-as petrece zilele numarand pietricele. Iar ala ar fi mort, in cel mai fericit caz pentru el :)
Din pacate am vazut cu ochii mei destul de multe situatii de genul asta. Iar ei probabil se gandesc ca nu ar putea sa traiasca cum traiesc eu si ca o relatie fara socuri din astea si in care sa te lupti pentru liniste si libertate, ci nu pentru a afla daca te-a inselat, este de fapt aiurea.
Sau ca n-ar fi iubire...
Si daca se mai intampla ca persoana pe care o iubesti sa o duca si capul sa faca si bani mai multi decat o fac respectivii, e clar.
Nu scriu degeaba randurile astea. Poate o sa citeasca cine se simte si o sa inteleaga.
Desi nu ma simt datoare sa scriu nimic pentru nimeni. Dar uneori e bine sa spui tu lucrurile asa cum sunt.
Barbatul pe care il iubesc nu isi tine femeia langa el pentru ca are BANI! Nu este vreun om naspa nevoit sa faca asta, e un om extraordinar de smart care si daca ar da peste cineva cu vreun minim de interes, in 2 zile probabil ca i-ar suci mintile si nici aia n-ar mai sti ce vrea.
Iar lucrurile astea se simt imediat. Si barbatii sunt deranjati de femeile astea...
Dar el ma cunoaste de la 16 ani.
Uneori stie ce gandesc mai bine decat o fac eu. Sau nici nu sunt sigura daca de fapt nu el m-a facut sa gandesc asa sau nu. Mi-a schimbat total toate conceptiile despre orice. Fara sa-mi dau seama macar. Ma gandesc ca stie si el totusi ce are langa el si daca imi doresc bani, p**a sau liniste si iubire multa... Sau cine stie, e de fapt prost, si astia care m-au vazut de 2 ori in viata lor, stiu ei mai bine cum sta situatia! Este simplu sa tragem concluzii... Dar cat timp nu ma cunosti ca om, nu-mi cunosti viata, sufletul, caracterul... N-ai dreptul sa tragi concluzii!!!
Dar imi dau seama ca exista si o invidie la mijloc si inteleg. Insa sunt un milion de alte lucruri pana la bani care sa te faca fericita, ceea ce multe persoane nu pot intelege asta!
Nu am plans niciodata cand am primit lucruri materiale, lucruri costisitoare, dar am plans cand am primit sentimente sincere, dragoste...
Gandesc simplu si modest, cheltui cat am/ce am, apreciez si multumesc si sunt recunoscatoare pentru ce am. Si asta e tot!
Am avut intotdeauna o situatie care m-a multumit si asta m-a facut sa gandesc sanatos. Nu am avut lipsuri ca sa-mi doresc acum bogatia. Fug de barbatii care se lauda cu averea lor, cu bogatia lor care consta in masini cu multi cai putere, vile si piscine etc...
Asa ca mai bine sa nu mai aruncam cu pareri despre cum traiesc si iubesc altii, motivele lor si rationamente din astea superficiale care se limiteaza la bani, sex, haine eventual. Sa fie cat mai estetic si superficial. Pentru tot Prostul !!! ( Cu "P" mare ) Pentru ca normal, pentru a intra in esenta lucrurilor ai nevoie de putin cap, nu e usor.
Si pentru a-ti da seama ca mai e o chestie foarte importanta aici... DRAGOSTEA, care se p*sa pe toate judecatile voastre de nici un leu!

duminică, 6 martie 2011

Cel mai pretios diamant : MAMA


MAMA este acea fiinta careia ii suntem datori cu un respect profund, careia ii multumim pentru faptul ca ne-a adus pe lume, daruindu-ne cel mai frumos cadou pe care il putem primi cu inima deschisa: VIATA!

MAMA este cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte, cel mai pretios diamant.. Orice mama isi iubeste copilul indiferent cum este acesta: bun/rau, prost/destept, urat/ frumos.

MAMA este speciala pentru noi, ea ne intelege atunci cand suntem suparati, obositi sau ne este foame, este mereu disponibila sa ne sara in ajutor.

MAMA este cea care, in ciuda tuturor obstacolelor si a greutatilor zilnice, incearca sa se descurce, sa razbata si sa ne creasca mari si sanatosi. Ne schimba zilnic, ne ingrijeste, ne face baie, se joaca nu noi, ne invata zilnic ce este bine si ce nu, ca sa ajungem oameni respectuosi, buni si sa stim sa ne descurcam in viata.

MAMA...este fiinta cea mai de pret pe lume a unui om, iar daca aceasta fiinta iubitoare dispare din viata noastra, ne doare foarte tare, ne marcheaza foarte mult.

Nu cred ca avem nevoie neaparat de o zi speciala cum ar fi 8 MARTIE sa ne amintim de fiinta care ne-a dat viata, consider ca trebuie sa-i multumim in fiecare clipa.
Si pentru ca totusi se apropie 8 MARTIE, datorita faptului ca nu putem fi alaturi de tine in aceasta zi speciala, am vrut sa-ti fac o mica surpriza impreuna cu surioara mea, desi, tu stii foarte bine ca nu trebuie sa existe neaparat o data speciala pentru a ne exprima iubirea fata de tine, iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi, pentru iubirea ta neconditionata, pentru vorbele bune atunci cand lucrurile merg prost, pentru incurajare, pentru iertarea greselilor, pentru mancarurile tale extraodinar de bune, pentru certurile tale, pentru grija care ne-ai purtat-o chiar daca nu intotdeauna ai fost prezenta.
Esti o femeie frumoasa, o mama speciala, o persoana cu un suflet cald!
Pentru toate acestea trebuie sa fii constienta ca ai foarte multe calitati, ca esti o femeie puternica care a depasit multe momente grele in viata, pentru ca esti o invingatoare, pentru ca esti o mama de neinlocuit!


P.S.
Primeste primavara in sufletul tau cald,
sa simti adierea dorului,
priveste o raza de soare,
sa simti in suflet vesnic mangaierea.
Primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca,
si sa-ti daruiasca,
din departari, pe aripi nestiute,
purtat de-un dulce si mirific dor.
in cea mai minunata PRIMAVARA...
un dulce MARTISOR!

TE IUBIM MULT !