miercuri, 27 aprilie 2011

FARA OCUPATIE

Nu mi-am permis niciodata sa spun nimic despre felul in care isi traieste viata o persoana, sa incep sa spun femeie esti prea grasa, ai nasul prea mare, ai celulita, parul prea ars, hainele cam demodate, pentru ca pur si simplu it's not my business. N-am trecut niciodata de spatiul cuiva cu remarci, critici sau constatarile mele (posibil doar in momentele cand cineva m-a scos din minti), care oricum sunt destule, dar sunt ale mele si imi place de cele mai multe ori sa le tin pentru mine! Daca am avut vreodata sa spun cuiva ca arata bine sau imi place ceva, am spus-o fara ezitari. Dar sa ma trezesc eu sa spun "bai, esti cam nasol asa sau nu mai manca atat, sau nu mai fuma atat, sau nu te mai f... cu toti care si-o incearca la tine", nu prea cred.
In schimb altora le lipseste BUNUL SIMT! Chiar recent l-am auzit pe unul, pe care l-am vazut o singura data in viata mea si cu care n-am schimbat nicio vorba in viata mea... " Ce slaba esti, ce glezne subtiri ai":))) Dar care probabil ar fi dat orice sa ma atinga, asta se vedea numai din privirea care o avea! Sau tot felul de persoane, mai ales femei care au intotdeauna ceva de comentat. Cum ar fi sa ma apuc si eu acum sa spun "bai dar ce prost te imbraci, ce pantofi urati ai, ce picioare groase si ce sani lasati ai si fostii tai iubiti au stat cu tine pentru ca faceau tot ce voiau din tine!!!
Ma conving pe zi ce trece, din nefericire, de cat de rea este lumea si cum nimeni nu-si vede de viata lui. Si cum BUNUL SIMT nu mai exista! L-am inlocuit cu rautate, cu proasta crestere, cu educatie facuta in spatele blocului, cu nesimtire.
Ce-ar fi sa ne vedem fiecare de viata si de farfuria noastra, de patul nostru si de spatiul in care traim?
Ce te intereseaza pe tine ce face altul si ce chiloti poarta daca pe tine nu te afecteaza asta cu nimic?
Am spus-o intotdeauna si o repet!
Oamenii misto nu judeca! Si nu invadeaza spatiul nimanui! Restul sunt doar oameni slabi de caracter, invidiosi care n-au ce face!

vineri, 1 aprilie 2011

Sentimente, senzatii patrunzatoare..


Ahhh... ce-mi place acest subiect!
Cine spune ca nu are sentimente, cine spune ca nu a simtit niciodata fiorul dragostei, ca n-a avut niciodata senzatii si clipe de neuitat, din punctul meu de vedere nu are suflet, nu are nimic, este zero!
Imi place la nebunie sa fiu cuprinsa de euforia acestor "fenomene" patrunzatoare.
Este atat de frumos sa redescoperi esenta unor dorinte nebanuite, este atat de frumos sa te intinzi pe spate, sa inchizi ochii si pentru o clipa sa te gandesti la persoana care te innebuneste, care te face sa te simti alt om, cu care sa-ti imaginezi tot felul de "scenarii", cum ar fi de exemplu :
" Formele ei, sa fie in miscare, sa compuna cel mai lasciv dans, ce te atrage asemenea cantecului blestemat al sirenelor, atingerea mainilor ei, sa te prinda si sa te tina in lanturi si atunci cand nu mai ai ce face, sa te distruga cu arma ei fatala: sarutul. Umplut cu venin, sa iti creeze cea mai mare dependenta...[...]"

Se spune ca femeile sunt mai romantice decat barbatii, facand mai multe gesturi de romantism decat barbatii, insa cred ca si ei sunt destul de romantici, sau cel putin unii.
Din punctul meu de vedere, legatura emotionala intensa dintre parteneri joaca rolul cel mai important.
Toata lumea are fantezii, fie barbat sau femeie, chiar daca unii nu recunosc.
Exista cazuri in care aceste fantezii nu sunt comunicate partenerului iar acea persoana traind in secret, nici dorinta nu i se poate indeplini, atata timp cat nu discuta cu persoana de langa ea pentru a-si dezvalui gandurile. Este bine uneori sa iesi din rutina...sa faci "altceva", sa ai trairi care te ademenesc, care te fac sa-ti musti buzele de placere!

Este greu de explicat ce sentimente profunde traieste fiecare om! Eu nu cred ca voi putea vreodata sa descriu in cuvinte sentimentele traite...
Sunt doar sentimente profunde, mangaieri pe care nu le poti controla, un corp care nu te asculta, o inima care-si cere drepturile si care goneste toate gandurile, din acel moment nu mai poti scapa pentru ca simti pana si sangele din vene, simti bataia inimii, totul devenind de NEOPRIT!

In viziunea mea, cel mai intens sentiment este atractia pasionala pentru necunoscut!!! Este ceva care imbina misterul, dorinta sa descoperim ceea ce este necunoscut, de-a avea sentimentul certitudinii; este o dulce amagire, o dulce tortura care te hraneste in mod excesiv, cu stropi de nebunie...
Iar cand vine momentul de a ajunge sa descoperi necunoscutul, parca intervine pentru o clipa un moment de regasire, in primul rand cu tine insuti... apoi simti din ce in se mai tare senzatii de neconceput, furnicaturi in stomac, incitare, dorinta, pasiune, ganduri "necurate"...
E frumos sa traiesti macar o data in viata o astfel de experienta emotionala.

In viata asta buna/rea cum este ea, alergi sa prinzi, sa înţelegi, sa oferi, sa fii TU însuţi chiar si atunci când totul (uneori) ţi se pare în zadar.
Este f important sa primesti si sa oferi cu aceeasi intensitate totul!S
SA IUBESTI PE OMUL CARE VA STI SA TE IUBEASCA ASA CUM ESTI, CARE SA TE AJUTE SA-TI DESCHIZI SUFLETUL, OMUL CU CARE SA TE POTRIVESTI, CU CARE SA AI ACEEASI MINTE, ACELEASI GANDURI, IAR CAND VORBITI SA PARA CA ATI CITIT ACEEASI CARTE !!! :-)