vineri, 17 iunie 2011

Confessions (part. 1)

    Ma uit la ceas, este ora 02:38, este intuneric si foarte multa liniste, o liniste coplesitoare! Simt nevoia sa scriu si o voi face prin aceasta postare. Nu stiu cat de interesant va fi ceea ce am de gand sa scriu, sa exprim, sa transmit, dar o voi face.
Subiectul este neinteresant pentru unii barbati, iar pentru ceilalti care au mai ramas si care se cred barbati poate fi la fel de interesant ;)
    Totusi, voi incerca pana la sfarsitul acestei postari sa dau un titlu potrivit. Titlu trebuie sa aiba o semnificatie aparte ca sa nu fie uitat, sau mai bine spus in unele momente de amuzament pentru unii barbatii sa ramana o amintire haioasa!

Nu cred si nu voi crede niciodata in monogamia barbatilor.

Cred ca exista barbati mai destepti, barbati care mint mai bine, barbati care stiu cum s-o faca, dar in niciun caz barbati fideli.
Inteleg perfect mecanismul prin care in mintea lor, o femeie nu are nicio legatura cu o alta si deci nu ai cum s-o inseli, s-o pacalesti... pe una cu cealalta! Persoane diferite, socoteli diferite!
Inteleg si aceasta tendinta de a iubi o femeie si de a o folosi pentru sex, in cele din urma revenind de unde ai plecat. Sau dorinta de a-si demonstra lor ca pot cuceri si ca pot satisface in continuare si alte femei, indiferent de sentimentele pe care le au pentru o anumita persoana. Destul de dureros sa te gandesti la asta, dar asta se intampla. Motivele lor de a insela n-au nicio baza rationala si n-au niciun plan facut de dinainte comparativ cu motivele femeilor de a insela. Asadar: de ce sa o faca? Gratuit, nici macar nu se gandesc la asta...

Femeile, atunci cand inseala o fac premeditat, sa nu uitati: P R E M E D I T A T !
E ca atunci cand se pune problema sa se culce cu un alt barbat.
Ele au nevoie de MOTIVE sa o faca! O fac pentru ca iubesc pe cineva, pentru ca au nevoie de afective emotionale, fizice. Pentru ca unul cu capul mai mare le-a convins sa o faca, in tot cazul , cand aleg sa se culce cu un barbat, femeile cauta intotdeauna motivul (asa si cand insala)!
Comparativ cu barbatii, care o fac complet degeaba si fara sa se gandeasca prea mult la ceea ce fac, femeile o fac cu cap, organizat si doar din cauza partenerului.
O fac pentru ca nu le satisfac nevoile fizice, emotionale sau de orice natura. Pentru ca vor sa se razbune, sa uite, pentru ca ei nu se ridica la nivelul asteptarilor lor si sunt dezamagite.
In general, totul la femei tine de nevoi...
Barbatii cauta doar sa-si demonstreze barbatia, femeile cauta barbatul care sa le faca sa se simta implinite, protejate, iubite, pentru ca barbatul care isi demonstreaza barbatia nu o face indeajuns sau care nu prea isi demonstreaza barbatia.
Consider ca barbatii ar trebui sa-si demonstreze lor ca sunt buni in relatiile lor. Daca poti face o femeie fericita pana la Dumnezeu, e pacat sa nu te gandesti ca poti face si o alta femeie, poate mai putin norocoasa, dar la fel de fericita.
De ce nu?! Un barbat ar putea sa gandeasca si asa...
Dar cand de fapt le inseli pe amandoua si nu o faci pe niciuna fericita, poti sa punctezi si 5 femei pe seara, ca barbat nu faci prea mult.

Cred ca monogamia femeilor insa pana la un punct. Si mai cred ca odata depasit acel punct dispare toata vraja. Insa sa dispara acea vraja, femeile tind sa faca din iubitul lor ZEUL SUPREM! Intotdeauna vor considera ca iubitul lor este cel mai tare si ca toate celelalte incearca sa-l fure ( logic, o spun din propria experienta :)))) ) si vor interpreta orice detaliu suspect ca o regie foarte bine pusa la punct in care el era calare pe 3 blonde si altele 2 ii sugeau degetele de la picioare!!!
Cred ca pana la urma asta inseamna sa iubesti pe cineva.
Femeile care stau cu un barbat si se culca si cu altii in acelasi timp si sustin ca il iubesc pe acel barbat, mint cu nerusinare!
Insa, pe barbati sa ii credem ca pot sa si iubeasca, sa si insele in acelasi timp!

Pana la urma cred ca tine de educatia, respectul si pasiunea unuia pentru celalalt!
Fiecare om e asa cum este, il iubesti fara conditii, fara jocurile acelea de cuplu in care daca partenera te face fericit si iti ofera totul sau intra in jocul stabilit de tine, nu prea iti mai vine sa cauti altceva in alta parte ! - ?

miercuri, 1 iunie 2011

How i became a BITCH



Am invatat cu durere in suflet ca bunatatea nu este pentru lumea asta. Cu cat esti un om mai bun si mai sincer cu atat ti-o iei mai usor.
Sinceritatea, bunatatea sau poate naivitatea cu care alegi sa crezi in partea pozitiva a oamenilor nu-ti poate aduce decat o dezamagire uriasa.
Am invatat ca lumea este foarte rea! Intotdeauna am considerat ca am un radar special pentru rautate si ca se activeaza imediat cum o simt. Dar in ultimul timp parca m-a bombardat din toate partile. Si asta doar pentru ca din educatia pe care am primit-o sunt, sa spunem, un om cu bun simt sau o fata de treaba cum ar spune unii. Insa aceasta calitate din nefericire, nu face decat sa creeze terenul propice pentru tot felul de rautati gratuite.Macar de s-ar scoate si niste bani din asta.
Lumea in care traim ma obliga sa fiu si eu rea, altfel vad ca nu poti sa supravietuiesti printre animale.
Daca imi las sufletul descoperit, liber, sincer, asa cum il simt eu, primesc numai sageti otravite iar la un moment dat doare. Nu ceea ce fac altii doare, doare pentru ca ma simt prea vulnerabila, prea buna si prea linistita in lumea mea zen cand de fapt sunt inconjurata numai de perversitate, tupeu, nesimtire, proasta crestere, mizerie.
Si cel mai tare doare pentru ca trebuie sa fiu si eu asa...!!!??!
Altfel esti luat de fraier...

Oricum, nu-mi voi strica caracterul pentru ca ceilalti traiesc dupa legea JUNGLEI, ca fata buna intotdeauna o sa existe cineva care sa profite de tine si sa-ti fure ceva...iubitii, banii, virginitatea, ideile, lol...orice! Dar caracterul si the light within nu ti le poate fura nimeni niciodata si de aceea trebuie sa tin cu dintii de ele pentru ca e ceea ce ma diferentiaza de ei, si odata ce s-a umplut paharul e foarte tentant sa trec de partea lor...