marți, 4 octombrie 2011

Reply

Cu totii suntem buni sa dam verdicte si sa analizam situatiile din afara fara ca nici macar sa cunoastem personajele in cauza. E foarte usor sa tragem concluzii si sa facem presupuneri atunci cand nu stim nimic. Sau cand suntem doar o legatura dintr un joc LEGO, si tot respectul pentru asta, desi nu inteleg intentia.
Mai departe... lucrurile drepte, vor fi drepte pana la capat! Dumnezeu stie mai bine la cine este corectitudinea, la cine este minciuna si unde trebuie sa ramana adevarul si cine este responsabil cu prefacatoria. Restul sunt doar oameni care nu ar trebui sa mai vorbeasca pentru ca nu e drept. Timpul bine sudat in spate este din pacate acelasi pentru toata lumea; acelasi timp consumat care din nefericire ar trebui sa lase mari semne de intrebare unora.

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Something OLD, Something NEW

Sunt unele momente in care simti cum o etapa din viata ta se incheie si incepe o alta noua. Nu as mai numi o nici evolutie, nici schimbare, nici sfarsit. Doar un alt punct de plecare, spre o alta directie, cu un alt scop. Si cu multe renuntari.
A renunta nu inseamna intotdeauna a pierde. De multe ori atunci cand renuntam suntem infinit mai castigati decat daca nu am face o.
Renuntand la toate lucrurile si la toti oamenii care nu ne descriu caracterul si prezentul, putem sa pasim astfel spre alte greseli sau spre alte asteptari.
De la alti oameni, din cu totul alte situatii, care vin cu un milion de alte noi raspunsuri.
Rutina intervine chiar si in cel mai inalt si mai frumos si mai luxury pimp castel on this planet. Daca simti ca nu asta trebuie sa mai faci s a terminat.
Cine face parte din tine te va urma, cine nu... Oleee!
I'm gone with the wind!

xxxx D