duminică, 25 aprilie 2010

Barbat ideal = barbat garantat pe viata ?

Barbatul ideal exista? Dacă nu există, înseamnă că trebuie inventat in fiecare moment de singurătate, de rătăcire, de regăsire şi de păcat! Se spune ca barbatii care poposesc mai puţin în viaţa unei femei par a avea mai multe calităţi decât cei de lângă care trăiesti zilnic si iti bei cafeaua. Diferenţa dintre realitatea pe care o trăim şi cea pe care o contemplăm cu suspine constă doar în superficialitatea de a nu pricepe la timp că un bărbat ţi se pare mai bun ca al tău doar dacă nu eşti fericită… dar daca esti fericita??? Dacă eşti îndrăgostită lulea de bărbatul tău şi îţi ajunge în toate privinţele?
Bărbatul tău e ideal pentru că ţi-a venit din întâmplare cu tot ce a cerut sufletul tău si lui nu trebuie sa-i ceri nimic pentru ca iti ofera totul, pe el nu trebuie sa-l minti cu nesimtire pentru ca el intelege orice si langa el nu iti este frica de nimic, pentru ca esti cel mai de pret bun al lui si nu ar risca nimic ca sa te piarda! Acolo unde începe slăbiciunea lui, apare subtil forţa ta, iar situaţia inversă e motorul fericirii tale.


Bărbatul ideal e liber pentru că te-ai îndrăgostit de aripile lui, iar umărul lui e locul tău de spovedanie, de răsfăţ sau de alint. Pe buzele tale ai mereu un sărut de "rezervă", astfel încât să nu sufere niciuna din părţile implicate în îmbrăţişarea vieţii în doi; bărbatul ideal va fi mereu cel de lângă tine şi nu cel de pe trotuarul de vis-a-vis, de la braţul altei femei, de pe ecran sau din cărţi... E posibil ca bărbatul ideal să fie plăsmuit din imaginaţie, din dorinţă, ba chiar din neputinţă, dar dacă lacrima ta se prelinge pe obrazul lui, înseamnă că el este, negreşit... Poate că trece în momentul acesta sub fereastra ta sau poate prin biroul tău, poate mâine va traversa strada odată cu tine... suna prea frumos ca sa fie real, dar totul se poate transforma oricand in realitate, o spun din propria experienta!


Barbatul ideal : Un prieten ? Un barbat senzational de bun in pat ? Un partener de week ? Un munte de tandrete ? Un tip practic şi haios, cu care să te simţi în siguranţă şi cu care să nu te plictiseşti? Un tip cu bani multi ? Un tip imprevizibil, care sa te tină în tensiune ? Unul care să te chiuie şi care să-ţi ofere doar un gram din ce meriţi?
CE SANSE AI SA-L GASESTI IN ZIUA DE AZI? Tare aş vrea să răspund la aceste întrebări, dar n-o pot face în locul nimănui... Singura certitudine este ca odata gasit, idealul n-ar trebuie să mai suporte nicio modificare pe care am fi tentante s-o facem. Dacă răzbim şi-l găsim, propun să-l iubim şi gata...!!! Si zic eu... restul ar fi o pierdere de timp, sansa sau tinerete!


In concluzie: Cati barbati ideali exista? Cati barbati adevarati exista ? Cate idealuri exista?
Aceste intrebari par a fi legate una de cealalta si raspunsurile pot si sute, mii... dar un raspuns ideal exista la toate aceste intrebari si acesta trebuie aflat de fiecare in parte, reflectand mai mult sau mai putin asupra acestor intrebari banale pentru unii si importante pentru altii!
Tot ce pot sa spun este ca barbatul ideal nu este barbatul garantat pe viata... si acesta va ramane "ideal" cata vreme iti va tine sufletul in palme....

Un comentariu: