marți, 19 februarie 2013

Când iubeşti o femeie...

Când iubeşti nu există orgoliu.
Când iubeşti o femeie, o respecţi pentru ceea ce este şi ce îti oferă.
În primul rând pentru frumuseţea interioară, apoi cea exterioară. Nu ştiu dacă ţi-ai dori un bibelou de porţelan care să nu să-ţi vorbească. Când iubeşti o femeie îi aminteşti tot timpul cât de minunată şi cât de frumoasă este. Asta înseamnă iubire. Să îti respecţi femeia zi de zi şi să ştii cum să te comporţi cu ea. Nu te poţi purta ca un tiran. Cu cât o vei respecta mai mult, cu cât îi vei oferi mai multă atenţie, iubire, protecţie, cu atât va funcţiona mai bine. Da, aşa funcţionează femeile. Indiferent de statutul social pe care îl vei avea, o femeie va căuta întotdeauna respect şi iubire. Pentru că ne hrănim cu asta.
Imaginează-ţi femeia de lângă tine purtând o rochie superbă şi mirosind a dragoste...
O poţi lăsa?
Da, unii o pot lăsa. Sunt unii bărbaţi care se trezesc lângă soţiile lor, iubitele lor pe care au uitat cum le cheamă. Se închid în birouri de la 8 la 16:00, fac sex cu secretara sau amanta şi uită, sau cel puţin nu le pasă de femeia care cândva exista mai presus de orice.

Prin viaţa noastră trec multe poveşti de iubire. Le trăim murind şi renăscând de un milion de ori. Fugim cu toţii de orgolii prosteşti, trădări, îndoieli şi minciuni. Căutăm bărbatul sufletului şi trupului nostru. Rătăcim, ne pierdem printre întrebări, răspunsuri şi frământări.
Nu-mi pot imagina o iubire cu orgoliu, cum nu-mi pot imagina iubirea fără un început care să te găsească în braţele celui dorit, sărutându-ţi nu doar buzele şi trupul, ci luându-te pe de-a-întregul în sufletul ei.

Iubesc bărbaţii care îşi dau interesul cum să cucerească o femeie. Cu o floare, cu un zâmbet, cu o plimbare, cu o invitaţie la cină sau câteva clipe privind cerul înstelat.
Urăsc brutele. Acele brute care chiar nu ştiu să se adreseze unei femei şi nici măcar cum să se poarte. Care sunt lipsiţi de maniere şi de educaţia primită de acasă. Cărora li se pare ridicol să ofere o floare unei femei şi care o fac pe deştepţii cu noi, sexul feminin.

Iubeşte o femeie cu patos, nu fi orgolios si prost. Pierzi. Nu te costă nimic şi nu este ruşinos să îti exprimi iubirea prin vorbe şi fapte. Într-un alt sens spus, există drumuri care duc spre noi ore ale fericirii noastre posibile:

"Va fi una dintre cele mai multe femei care au trecut prin viaţa ta. 
Dar, dacă nu vei încerca, nu vei afla niciodată asta."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu