luni, 3 mai 2010

CANTITATE SAU CALITATE ???

Sa o luam cu inceputul...
Cati baieti si cate fete prefera calitatea ? Cati baieti si cate fete prefera cantitatea?
Eu cred ca raportul dintre cantitate si calitate va fi intodeuna o ispita...
De ce spun asta ? Foarte simplu... Majoritatea baietilor in ziua de azi prefera cantitatea, crezand ca in cantitate de cele mai multe ori exista si calitatea suprema, pentru ca asa se simt mai puternici, mai smecheri si satisfacuti. Cu cat in masina ta urca mai multe fete, cu cat in patul tau intra o serie intreaga de tipe brunete, blonde, roscate, inalte/slabe, cu forme apetisante s.a.m.d, deja tu te simti ca un "taur in calduri" si esti foarte "capabil" sa obtii ceea ce iti doresti de la o fata!!!
Ca sa nu ramanem la capitolul baieti, sa ne legam si de sexul feminin pentru ca asa este corect. Cate fete nu-si doresc sa se plimbe in masini cat mai luxuoase cu multi cai putere si sa fie foarte cautate? Sunt sute, mii...dar intotdeauna exista riscul sa pierzi!
Un barbat care prefera "CANTITATEA" intotdeauna va purta o masca care sa-l transforme in cel mai sincer, pur si cuminte barbat din lume. Sa fim seriosi!!! Asa ceva nu exista, si daca exista sunt "raritati"... Pentru baieti acest termen "CANTITATE" valoreaza foarte mult cand vine vorba de sex. Pentru ei sexul cu cat mai multe fete, daca se poate si in grup este ceva incredibil! Este Raiul pe pamant, WTF? De multe ori ramai fara niciun comentariu cand auzi un tip la o masa intr-un bar spovedindu-se la prietenii lui "mama, mama ce i-am tras-o lu` aia aseara","cate am facut cu tipa aia, dar s-o vezi pe cealalta ce buna este" sau "ce cur, ce sani aveau gagicile alea si sa vezi ce sex mortal am facut". Suna a "rasul-plansul". Da, da, da, da, sunt fel si fel de specimene in aceasta lume!!! Unii baieti sunt atat de satisfacuti cand vine vorba de "sex", incat saracii nu stiu ce inseamna cuvantul "intimitate", stiu ce inseamna cantitatea si numarul de gagici care le intra in pat.
Sunt foarte putine persoane care prefera "CALITATEA", iar aceste persoane sunt sau cel putin par ok...
Calitate inseamna sa poti alege ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine, sa faci o "selectie", intotdeauna "CALITATEA" trebuie pastrata cu grija, cu finete, nu multi stiu sa pastreze acest lucru. De aceea multi revin la "CANTITATE" si se pierd in detalii...
Cati baieti in ziua de azi prefera o singura fata la pat si mai ales sa intervina cuvantul "fidelitate"??? Foarte putini inteleg ca acest cuvant "CALITATE" necesita anumite pretentii, decat "CANTITATEA".
Nu numai baietii sunt de neiertat, exista si fete care habar nu au ce inseamna sa fii de calitate, sa ai doar un singur barbat al naibii de bun la pat ,dar si la creier. Totul este discutabil, dar cu siguranta in momentul de fata baietii sunt cei care prefera cantitatea, decat unele dintre noi, cele care preferam calitatea...
Am intalnit atat baieti, cat si fete care spuneau "Eu prefer calitatea", desi totul era invers si rezulta ca prefera cantitatea din ceea ce faceau si ceea ce exprimau!!! Nu multi stiu sa faca diferenta exacta intre calitate si cantitate, zici ca-s batuti in cap... Unii spun asta sa para mai "cuminti", mai "sinceri"......dar totul ii tradeaza pana la un anumit punct.
Pe mine ma apuca rasul si rad cu cea mai mare ironie de o fata sau un baiat care-mi zice acest lucru, desi sigur ei fac contrariul. Cat mai multi, cat mai multe.
Viata este foarte frumoasa, de ce nu? Merita traita! Multi cred ca experienta asa se naste... Da, poate asa este! In viata trebuie sa le incerci pe toate sau cate putin din toate... E foarte bine sa socializezi, sa mai cunosti si alti oameni, sa descoperi si alte placeri, nu e ok sa te rezumi doar la ceva care crezi ca o sa-ti aduca toata viata numai fericire si garantie... Nu trebuie sa ai o facultate ca sa poti avea "scoala vietii" si sa stii sa faci analiza ca sa ajungi sa cunosti un om! Ca sa ajungi sa fii "uns cu toate alifiile posibile" (cum se zice), trebuie sa le fii experimentat pe toate... si in viata asa trebuie, dar totul cu o limita.
Ar fi bine ca intr-un final sa stim care-i raportul dintre cantitatea si calitatea lucrurilor pe care le desavarsim pentru sufletul nostru, pentru noi ca oameni, si pentru altii ca animale primate ce sunt...

3 comentarii:

  1. - Daca s.ar putea sa fie ceva cantitate...si de calitate....pune.mi si mie 5 kg.
    - Cat ma costa? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. da...stii bine ca prefer calitatea:)

    RăspundețiȘtergere
  3. :-? mmm si una si alta :)))

    RăspundețiȘtergere